Follow Us:
Top
Referenciáink - ENSO | Enterprise Solutions Kft.
6443
page-template-default,page,page-id-6443,mkd-core-1.0,highrise child-child-ver-1.0.0,highrise-ver-1.1.1,,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-standard-extended,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-light-header,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-standard-extended-logo-in-grid-border-disable,mkd-header-standard-extended-menu-in-grid-shadow-disable,mkd-search-dropdown,mkd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Referenciáink

Kujbusvill Kft.

Debrecen egyik meghatározó elektromos beszállító cégének ügyviteli beszállítója vagyunk 2009 óta.
A Kujbusvill azóta milliárdos éves árbevétel fölé emelkedett.

Kujbusszer Kft.

Ügyviteli és webes büszke beszállítója vagyunk a dinamikusan fejlődő Kujbusszer elektromos szerelőipari szolgáltató vállalatnak.

Aqua-Portéka Kft.

Az Aquaportéka Kft. számára pályázatos megoldás kereteink belül új internetes webáruházat készítettünk, valamint bevezettük az ENSO Ügyvitelt. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az vásárlók igényeinek mind jobb kielégítése céljából CRM modult és teljes körű panaszkezelő rendszert integráltunk.

Franko Trade

A Franco Trade Kft. készletkezelő rendszerét zökkenőmentesen, mindössze két hét leforgása alatt komplex ügyviteli rendszerünkre váltottuk. A cég ügyfeleinek kedvezve bevezetésre került egy teljesen új vonalkód alapú cikk-azonosítási rendszer, mellyel sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé válik a vásárlás, a termékek azonosítása illetve a számlázás.

Szertár Sportbolt

A Szertár Sportboltban partnerünk, az Uniweb felkérésére bevezettük az ENSO Ügyvitelt mellyel szinkronban egyedi fejlesztésű webáruházat üzemeltetünk. Ügyfelünk kérésére egyedileg részkészlet kezelési komponenst fejlesztettünk, mellyel a vállalkozás pontosan nyomon tudja követni az egyes termékeihez tartozó részkészlet-értékeket. (Például: a különféle cipő- és ruhaméretek egyedi készletnyilvántartása.)

Falco Depo Udvar

A Falco Depo Udvar az ügyviteli rendszerünk segítségével közel 10%-os erősödést mutat a válság ellenére is. Az új webáruház zökkenőmentesen, csekély adminisztratív munkabefektetéssel működik, miközben több mint 15.000 árucikket, 20.000 vevőpartnert, egyedi kedvezményeket és speciális ársávokat kezel.

Az ENSO Ügyvitel 2007. januárja óta tartalmazza a cég bejövő és kimenő bizonylatait (250.000 bizonylat; 1,2 millió bizonylathoz kapcsolódó tétel) egyetlen adatbázisban. Az óriási adathalmazból szolgáltatott grafikus és komplex pénzügyi adatok értékes információkat szolgáltatva segítik a cég döntéshozóit a vállalati stratégia kialakításában.

Suliszerviz Kft.

A Suliszerviz Kft. Kelet-Magyarország egyik legmeghatározóbb oktatási intézete. Pályázati forrás keretében egy komplex vállalti portált és egy ENSO Ügyviteli rendszert készítettünk nekik.

Solar-D Kft.

A Solar-D kft. számára uniós forrásból szoftver és hardver beruházás történt. A cég öt telephellyel rendelkezik, ezek mindegyike folyamatos adatszinkronban áll egymással. A vállalatnál bevezetésre került továbbá egy mobileszközökkel támogatott vonalkód-kezelési rendszer is.

A cég épületgépészeti rendszerek tervezésével, kivitelezésével és az ehhez kapcsolódó áruk kereskedelmével foglalkozik, így az ügyviteli megoldásunk mellé internetes webáruházat is fejlesztettünk a Kft. számára.

Katófer Kft.

A Katófer Kft. Hajdú-Bihar megye egyik meghatározó szaniteráruval foglalkozó cége.  A pályázatos megoldás keretein belül  internetes webáruházat fejlesztettünk, melyet a cég által használt számlázó és készletkezelő szoftverrel szinkronizálunk.

Alarm Wachter Kft.

A nagy múlttal rendelkező Alarm Wachter Kft. biztonságtechnikával és megfigyelő rendszerekkel foglalkozó vállalat. Feladatunk a Kft. belső ügyviteli szoftveregyüttesének ENSO Ügyvitellel történő leváltása volt, mely integráltan, komplexen tudja kiszolgálni a cég üzleti igényeit.

Egyedi fejlesztésű webáruház megoldásukhoz szinkronizáló interfészt készítettünk, melynek segítségével ügyviteli rendszerünk teljes körűen, direkt módon tudja ellátni a webáruház üzemeltetését is.

Thermo '93 Kft.

A Thermo ’93 Épületgépész Centrum Kft-nél pályázatos megoldás keretein belül vezettük be ügyviteli rendszerünket, valamint készítettünk teljes körű internetes webáruház megoldást a cég számára.

A vállalat igényei szerint kibővítettük dokumentumkezelési rendszerünket, és lehetővé tettük, hogy a webáruházban megjelentett termékekről részletes dokumentációkat, információs fájlokat tölthessenek le a látogatók.

FSC Gold Kft.

Az FSC Gold Kft. nagy- és kiskereskedéseiben, több telephelyen is nagy megelégedéssel használja ügyviteli rendszerünket.

2017-ben csemege üzletükben is bevezettük a pénztárgépes modulunkat. Segítségével pénztárgéphez kapcsolt kézi és asztalba épített vonalkódolvasóval értékesíthetnek, az ENSO biztosítja a pénztárgépek számára a termékek alapadatait, továbbá a készletmozgásokat rögzíti.