Follow Us:
Top
Webáruház - ENSO | Enterprise Solutions Kft.
6418
page-template-default,page,page-id-6418,mkd-core-1.0,highrise child-child-ver-1.0.0,highrise-ver-1.1.1,,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-standard-extended,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-light-header,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-standard-extended-logo-in-grid-border-disable,mkd-header-standard-extended-menu-in-grid-shadow-disable,mkd-search-dropdown,mkd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Webáruház

Webáruház

Ismerje meg az ügyviteli rendszerünkkel együttműködő internetes webáruház rendszerünket!

Az ENSO Webáruház célja, hogy profitját az internetes értékesítés lehetőségeinek kihasználása révén megsokszorozhassa.

» Egyedi, letisztult design

A weboldal olyan hely, ahol a látogatónak otthonosan kell éreznie magát. Egy egyedi, letisztult design révén weblapja vonzóbbá, céges arculata komollyá válik.

Cége minőségi küllemét látva vendégei szívesen időznek oldalán, és hamar bizalmat szavaznak Önnek.

» Kereső optimalizált rendszer

Az idő pénz, és az internetezők nem szeretnének sok időt elfecsérleni a keresgélésre.

Lényeges, hogy az Ön oldalát a lehető leghamarabb, az elsők között találják meg potenciális ügyfelei.

Elengedhetetlen tehát, hogy a weboldala kereső optimalizált struktúrájú legyen, ezáltal megsokszorozva látogatói számát és profitját.

» Vásárlásösztönző tervezés

Abból Ön még nem profitál, ha sok a látogatója. Fontos, hogy weblapja olyan tartalmi elemeket, speciális modulokat és logikai felépítést tudjon magáénak, amely a látogatókat érdeklődőkké, az érdeklődőket pedig vásárlókká változtatja.

Mit kap Ön, ha megvásárolja webáruház rendszerünket?

Egyedi arculatot, látványtervet és strukturális tervezetet készítünk

Komplett, egyedi látványterveket készítünk webáruháza megjelenéséről, melyet böngészőjében úgy tekinthet meg, mintha áruháza már kész volna. Folyamatosan konzultálunk Önnel, és igényeinek megfelelően a látványterveket módosítjuk, tökéletesítjük.

Cége profiljának és egyedi igényeinek megfelelően elkészítjük a portál strukturális tervezetét, melyhez rövid dokumentációt és javaslatokat mellékelünk.

Felépítjük a webáruház tartalomkezelő motorját, valamint kialakítjuk a látványterveknek megfelelő megjelenést

Telepítjük sokoldalú és modern tartalomkezelő rendszerünket, melyben mintainformációkat és menüelemeket alakítunk ki a tervezetnek megfelelően.

Az elfogadott látványtervet elemekre bontjuk, és összeállítjuk az oldal megjelenését. CSS (stílusleíró programnyelv) alapú programozást alkalmazva konfiguráljuk és testre szabjuk a megjelenési elemeket (képek, szövegstílusok, tördelési beállítások, margók, keretek, táblázatok és beágyazott elemek).

Testre szabjuk a rendszer alapjául szolgáló programkódot (PHP), valamint rendszerspecifikus módosításokat végzünk a webmotorban.

Alapvető portálmodulokat, funkciókat építünk rendszerébe, melyek megkönnyítik az online értékesítést

A weboldalán elhelyezzük cége leírását, szolgáltatási listáját, közlendő információit, a webáruházzal kapcsolatos gyakran ismételt kérdések szekciót, majd logikus, látványos menürendszerbe szervezzük a tartalmi információkat.

Kérésére beépítünk dinamikusan frissíthető képgalériát, hírlevélküldő modult, modern kapcsolatfelvételi panelt, illetve ajánlatot készítünk bármilyen egyedi komponensre.

A webáruház saját, belső keresőrendszerét integráljuk – részletes keresési funkciókat, szűkítési lehetőségeket biztosítunk.

Keresőbarát (SEF) rendszert alakítunk ki, és professzionális forgalomfigyelő analitikai rendszert integrálunk

Keresőbarát (SEF) rendszert alakítunk ki, és professzionális forgalomfigyelő analitikai rendszert integrálunk

A jól megszerkesztett URL címek révén a keresők előnyben részesítik majd webáruháza aloldalait, és több látogatót juttatnak oldalára. A magasabb látogatottság, a jó stuktúra és a gyors működés megsokszorozhatja tényleges vásárlói számát

Online követhető professzionális analitikai rendszeren keresztül ellenőrizheti oldala sikerességét, reklámkampányai hatását. A rendszer megadott időközönként részletes jelentést küld az Ön részére weboldala látogatottsági adatairól és az azt böngésző felhasználókról.

Kinek ajánljuk?
  • Olyan magánszemélyeknek és cégeknek, amelyek internetes vonalon is kívánják profitjukat növelni
  • Azoknak, akik szeretnének személyre szabott megoldást kézhez kapni
  • Ideális választás, ha egy folyamatosan fejlődő, frissülő, ám személyre szabható rendszert keres
Mennyibe kerül?
  • A személyre szabás és nyújtott szolgáltatások mértékétől függően változnak áraink
  • Már működő cég esetén Uniós forrásból finanszírozható beruházást is tudunk nyújtani, akár 0 Ft induló költséggel, minimális vállalási feltételekkel
  • Konkrét árajánlatunkhoz lépjen velünk kapcsolatba!