Follow Us:
Top
Vállalati portál - ENSO | Enterprise Solutions Kft.
6398
page-template-default,page,page-id-6398,mkd-core-1.0,highrise child-child-ver-1.0.0,highrise-ver-1.1.1,,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-standard-extended,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-light-header,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-standard-extended-logo-in-grid-border-disable,mkd-header-standard-extended-menu-in-grid-shadow-disable,mkd-search-dropdown,mkd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Vállalati portál

Vállalati portál

Még nincs a cégének weblapja, vagy már idejétmúlt a régi?

Használja ki az internet nyújtotta előnyöket és népszerűsítse vállalkozását online!

Cégünk elkészíti Önnek teljesen egyedi tervezésű, professzionális, keresőoptimalizált vállalati portálját.

» Profi tartalomkezelő rendszer

Logikusan kialakított kezelőfelülete és teljes körű testre szabhatósága révén használata rendkívül egyszerű és gyors.

A legfontosabb funkciókat egy gombnyomásra elérheti miközben a rendszer beállításához és használatához semmilyen szakmai ismeret nem szükséges.

» Korszerű megjelenés

Az ENSO Ügyvitel számtalan hasznos funkciót egyesít magában, miközben folyamatos fejlesztési munkánk eredményeként rendszere napi szinten frissül.

Az ENSO egyesíti magában a piacon kapható ipari megoldások és az olcsóbb dobozos rendszerek minden előnyét.

» Kereső optimalizált működés

Rendszerünk automatikusan kezeli a csatlakoztatott pénztárgépeket, címkenyomtatókat, vonalkód olvasókat és egyéb perifériákat. Szinkronizálható és együttműködik más gyártóktól származó szoftverekkel és adatbázisokkal.

A szükséges működési környezet kiépítését, a vállalat-specifikus paraméterek beállítását, a felhasználók és kezelők oktatását valamint az egy éves terméktámogatást cégünk díjmentesen vállalja.

Mit kap Ön, ha velünk készítteti el vállalati portálját?

Egyedi arculatot, látványtervet és strukturális tervezetet készítünk

Komplett, egyedi látványterveket készítünk webáruháza megjelenéséről, melyet böngészőjében úgy tekinthet meg, mintha áruháza már kész volna. Folyamatosan konzultálunk Önnel, és igényeinek megfelelően a látványterveket módosítjuk, tökéletesítjük.

Cége profiljának és egyedi igényeinek megfelelően elkészítjük a portál strukturális tervezetét, melyhez rövid dokumentációt és javaslatokat mellékelünk.

Felépítjük a portál tartalomkezelő motorját, valamint kialakítjuk a látványterveknek megfelelő megjelenést

Telepítjük a sokoldalú és modern tartalomkezelő rendszerünket, melyben mintainformációkat és menüelemeket alakítunk ki a tervezetnek megfelelően.

Az elfogadott látványtervet elemekre bontjuk, és összeállítjuk az oldal megjelenését. CSS (stílusleíró programnyelv) alapú programozást alkalmazva konfiguráljuk és testre szabjuk a megjelenési elemeket (képek, szövegstílusok, tördelési beállítások, margók, keretek, táblázatok és beágyazott elemek).

Testre szabjuk a rendszer alapjául szolgáló programkódot (PHP), valamint rendszerspecifikus módosításokat is végzünk a webmotorban.

Alapvető portálmodulokat, funkciókat építünk rendszerébe, melyek támogatják az online tájékoztatást és reklámozást

A weboldalán elhelyezzük cége leírását, szolgáltatási listáját, közlendő információit, a webáruházzal kapcsolatos gyakran ismételt kérdések szekciót, majd logikus, látványos menürendszerbe szervezzük a tartalmi információkat.

Kérésére beépítünk dinamikusan frissíthető képgalériát, hírlevélküldő modult, modern kapcsolatfelvételi panelt, illetve ajánlatot készítünk bármilyen egyedi komponensre.

Részletes keresési funkciókat, szűkítési lehetőségeket biztosítunk.

Keresőbarát (SEF) rendszert alakítunk ki, és professzionális forgalomfigyelő analitikai rendszert integrálunk

A jól megszerkesztett URL címek révén a keresők előnyben részesítik majd webáruháza aloldalait, és több látogatót juttatnak oldalára. A magasabb látogatottság, a jó stuktúra és a gyors működés megsokszorozhatja tényleges vásárlói számát

Online követhető professzionális analitikai rendszeren keresztül ellenőrizheti oldala sikerességét, reklámkampányai hatását. A rendszer megadott időközönként részletes jelentést küld az Ön részére weboldala látogatottsági adatairól és az azt böngésző felhasználókról.

Kiknek ajánljuk?
  • Akinek még nincs vállalati portálja, de szeretné cégét az interneten is megjelentetni.
  • Aki szeretné korszerűsíteni rég oldalát. (Kérésére hasonló elrendezésű és hangulatú, de modernebb oldalt készítünk)
  • Akik programozói ismeret nélkül szeretnék honlapjukat szerkeszteni.
  • Akiknek fontos, hogy a weblap elérje célját és a keresőoldalak első találatai között szerepeljenek.
Mennyibe kerül?

Minden meglévő és új ügyfelünknek egyedi ajánlatot adunk webes megoldásainkra. A portál felépítésétől, az alkalmazott technológiáktól és a kért funkciók sokaságától függően kalkuláljuk ki az árat.

Vállalati portál megoldásunkat pályázatos csomagban is értékesítjük, így Önnek lehetősége nyílik rá, hogy Uniós támogatás igénybevételével rendkívül jutányos önrész kifizetésével juthasson professzionális rendszerhez.