Munkaidő: 09:00 - 17:00
Székhely: Debrecen
Elérhetőség: 06 20 399 7534
Top
Saját pályázati forrásaink - ENSO | Enterprise Solutions Kft.
8851
page-template-default,page,page-id-8851,mkd-core-1.0,highrise child-child-ver-1.0.0,highrise-ver-1.1.1,,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-standard,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-dark-header,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-standard-in-grid-shadow-disable,mkd-search-dropdown,mkd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Saját pályázati forrásaink

GINOP-5.2.4-16-2016-00433

– a kedvezményezett neve: ENTERPRISE SOLUTIONS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
– a projekt címe: Pályakezdők az Enterprise Solutions Kft-nél
– a szerződött támogatás összege: 5 120 180 Ft
– a támogatás mértéke (%-ban):100%
– a projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.01.11.
– projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00433
– a projekt tartalmának bemutatása:

ENTERPRISE SOLUTIONS Kft 7. éve foglalkozik számítógépes programozással, vállalatirányítási, ügyviteli rendszerek értékesítésével, ezen rendszerek fejlesztésével és folyamatos bővítésével, webáruházak, vállalati portálok készítésével, fenntartásával, fejlesztésével.
Az utóbbi évek bővülő igényeihez alkalmazkodva munkaerő fejlesztést kívánok végrehajtani. Cégem 2 fő munkavállalót szándékozott alkalmazni az előírásoknak megfelelően. A felvételre kerülő fiatalok egyike rendszergazda pozicióba, a másik grafikus és multimédia-tervező munkakörbe került foglalkoztatásra.
Egy fő vállalati kapcsolattartó foglalkozott a gyakornokokkal, mind a támogatási időszakban, mind pedig a továbbfoglalkoztatás során. A vállalati kapcsolattartó az egyben az ügyvezetője is a vállalatnak, aki az alapítás óta, azaz több, mint 7 éve dolgozik a cégnél. Végzettségét tekintve Informatikus, okleveles mérnök-informatikus rendszerfejlesztés szakirányon.
A pályázat keretében tárgyi eszközöket is szerettünk volna beszerezni, azonban ez nem valósult meg. A szükséges eszközök rendelkezésre álltak.
A projektben részt vevő gyakornokok egy olyan céghez kerültek ahol magasak az elvárások és magas minőséggel, profi szinten dolgoznak. A gyakornokok a munkavégzés során számos munkafolyamatba bevonásra kerültek és nagyon sok, értékes tapasztalattal gazdagodtak. A tapasztalat szerzéssel a munkaerő-piaci kilátásai jelentősen javultnak, mert cégünktől elkerülve magas referencia értékkel rendelkeznek.

GINOP-8.3.5-18/B Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram az Enterprise Solutions Kft.-nél

Adós neve: Enterprise Solutions Kft.

Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása: működési költségek finanszírozása.

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B.

Hitel összege: 8.600.000 Ft