Munkaidő: 09:00 - 17:00
Székhely: Debrecen
Elérhetőség: 06 20 399 7534
Top
ENSO Ügyvitel NAV-bekötése, online számla feltöltés – ENSO | Enterprise Solutions Kft.
7141
post-template-default,single,single-post,postid-7141,single-format-standard,mkd-core-1.0,highrise child-child-ver-1.0.0,highrise-ver-1.1.1,,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-standard,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-dark-header,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-standard-in-grid-shadow-disable,mkd-search-dropdown,mkd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Hírek

ENSO Ügyvitel NAV-bekötése, online számla feltöltés

Örömmel jelentjük, hogy az ENSO Ügyvitel is egyike lesz azon rendszereknek, melyek teljes mértékben támogatják a 2018. július 1-jétől kötelező online adatszolgáltatási feltételt. Ügyfeleinknek jogszabály-követési nyilatkozatot is küldünk, melyben rögzítjük, hogy minden jövőbeli általános számlázással kapcsolatos jogi elvárást teljesíteni fog rendszerünk.

 

Tudni illik, a belföldi adóalanyok 2018. július 1-jétől kötelesek a minimum 100 ezer forint áthárított ÁFA-t tartalmazó számláikról valós időben adatot szolgáltatni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal irányába. A valós idejű adatszolgáltatásra a tervezet alapján a számla kiállításától számítva 24 órájuk lett volna a vállalkozóknak. A legújabb információk alapján azonban ezen jelentősen szigorít a NAV, hiszen a számla létrejötte után azonnal közölni kell majd az adóhivatal felé a szükséges adatokat.

Az ENSO az érintett számlák kiállítása és sikeres nyomtatása után automatikusan beszolgáltatja a szükséges adatokat a NAV irányába.